Privatizacija v postekonomičeskuju eru. 2. - Derjabina, M.
Analýza sociálnych a štruktúrno-investičných aspektov štátneho vlastníctva vo východnej Európe. Odlišnosti malej privatizácie ako investičného procesu od privatizácie veľkých podnikov, tvoriacich základ štátneho vlastníctva. Úloha finančných sprostredkovateľov vo veľkej privatizácii. Prístupy k privatizácii v Rusku.