Privatizacija v razvivajuščichsja stranach. - Žukov, S.
Skúmanie konkrétneho mechanizmu privatizácie v rozvojových krajinách, osobitne v krajinách s vyššou a strednou úrovňou rozvoja a v krajinách s najnižším stupňom rozvoja. Vplyv inštitucionálnych a sociálno-kultúrnych faktorov na privatizáciu.