Prostoj analiz perechoda k rynku. - Aukucionek, S.
Názory na to, ako možno pomocou analytického inštrumentária charakterizovať prechodné obdobie i špecifické problémy, ktoré s ním súvisia. Náčrt modelov vzťahu ponuky a dopytu a spôsobov vytvárania rovnováhy. Prezentované schémy nemôžu však odraziť všetky stránky skúmaného procesu, môžu však určiť niektoré významné momenty.