Przebieg reformy gospodarczej. Diagnoza grupy G. Jawlinskiego. 2.
Dokončenie článku z predošlého čísla. Inštitucionálne premeny v Rusku. Vážnym problémom je veľká delikvencia. Za prvých 6 mesiacov nastal posun k liberalizácii ekonomiky. Všade sa prejavuje platobná kríza. Krajina je na prahu veľkej inflácie. Inflácia nákladov a dopytu. Prechod na jednotný kurz rubľa.