Überlegungen zur Preis-Absatzstrategie der Treuhandanstalt für die Verwertung ehemals volkseigener Flächen. - Doll, H.
Privatizácia poľnohospodárskych a lesných plôch vo východnom Nemecku a ich ceny. Orientačná cena je aj podľa modelových výpočtov príliš vysoká. Potreba pružnej tvorby cien v záujme dosiahnutia cieľov privatizácie.