Comments. - Albach, Horst
Poznámky ku predchádzajúcim článkom tohoto čísla, charakteristika ich prínosu a formulácia vlastných stanovísk autora. Syntetická bilancia. Faktory úspechu a modelovanie ich vzťahov. Operačný výskum a strategické plánovanie. Hierarchické plánovanie. Teórie skupinového rozhodovania.