Koordinationsmechanismen in der hierarchischen Planung. - Kistner, K.P
Hierarchické plánovanie a hierarchická štruktúra rozhodovacieho procesu. Hierarchické plánovanie výroby ako systém simultánneho plánovania a jeho prvky. Model Haxa a Meala. Princíp dekompozície lineárneho programovania. Hierarchické plánovanie ako heuristická dekompozícia. Väzby medzi rovinami plánovania. Podpora modelom pri určovaní výhod. Interaktívna koordinácia cez rozhodovacie grémiá.