Agrarnaja reforma v Rossii: nekotoryje principial'nyje soobraženija. - Radugin, N.
Nedostatok potravín ako najvýznamnejší faktor sociálneho napätia v RF. Charakteristika nedostatkov v agrárnom sektore, ktoré sa hromadili niekoľko desaťročí, so zvláštnym zreteľom na posledné roky. Analýza nedostatkov transformácie v poľnohospodárstve a námety na vytvorenie predpokladov rozvoja potravinárskeho komplexu a celého agrárneho sektora.