O zalozeniach polityki przemyslowej. - Pelka, B.
O vývoji priemyselnej politiky v Poľsku. Vládny program o priemyselnej politike v r. 1991. Proces adaptácie. Organizačná a vlastnícka reštrukturalizácia priemyslu a jej základné predpoklady. Adaptácia jednotnému trhu ES a rozvojovej stratégii. Hlavné smery výskumu hospodárskej stratégie priemyslu.