Promyšlennaja reforma v Rossijskoj federacii. - Aleksejev, I.
Veľký úpadok priemyselnej výroby v RF. Nevyhnutnosť uskutočnenia komplexu opatrení, ktoré budú tvoriť priemyselnú reformu. Inštitucionálne zmeny v medzištátnom regulovaní priemyselnej výroby. Zmeny v systéme priameho štátneho regulovania. Organizačno-právna a štruktúrna reorganizácia priemyslu. Finančno-úverová politika v systéme priemyselnej výroby. Zmeny v systéme daňového regulovania a v organizácii cenovej tvorby v priemysle.