Dienstleistungsangebot des Maschinenbaus - Neckermann, G.
Doterajšie výskumy služieb v priemysle. Kvantifikácia rastu služieb zákazníkom v 4 odvetviach strojárstva SRN. Miesto ponuky služieb v plánovaní podniku. Dodávky služieb zákazníkom a ich účtovanie vo vnútri podniku. Odber a produkcia služieb zákazníkom. Podiel služieb na obrate podniku a jeho očakávaný vývoj. Otázky sledovania nákladov a výnosov služieb oddelene od celkového obratu.