Inturistskij rynok Rossii: sostojanije i perspektivy. - Kazakov, A.
Zmeny v infraštruktúre odvetvia zahraničnej turistiky v SNŠ. Postupná decentralizácia turizmu. Premena Goskominturistu na holdingovú spoločnosť a niektoré projekty jeho investičnej činnosti. Strata monopolu Inturistu, jeho súčasný kapitál a právny status. Medzinárodné kontakty Inturistu. Prejavy nekalej konkurencie v oblasti turizmu.