Liberalizacija cen v Vostočnoj Jevrope: problemy i perspektivy.
Spoločensko-ekonomické predpoklady a základné tendencie radikálnych hospodárskych reforiem vo východnej Európe. Prax liberalizácie cien v Maďarsku, Československu, Juhoslávii, Poľsku, Rumunsku a Bulharsku. Dosiahnuté výsledky a bariéry liberálnych reforiem. Pokles výroby a problémy realizácie "šokovej terapie".