Akostný marketing. - Hanuláková, Eva, 1964-
Začiatkom 90. rokov sa do popredia presadzuje tzv. "cocooking", t.j. znovunachádzanie a uznávanie takých hodnôt, akými sú domov, rodina a bezpečnosť. Akosť sa stáva novou prestížou. Mení sa aj úloha marketingu. Marketing sa postupne stáva súčasťou systému, ktorý zabezpečuje zákazníkovi akosť. Príklad uplatňovania akostného marketingu japonskými automobilkami.