Analýza a návrh organizácie marketingových činností vo vybraných podnikoch.
Výsledky výskumu STU Trnava a PVT Bratislava. Podstata marketingu. Analýza marketingových činností vo vybraných podnikoch. Analýza marketingových činností v Podniku výpočtovej techniky (PVT) a jeho závodoch. Spracovanie výsledkov ankety. Analýza uskutočnením prieskumu. Stručné závery z uskutočnenej analýzy marketingových funkcií v PVT a jeho závodoch. Návrh na zabezpečenie marketingových činností a motivácie marketingových útvarov.