Automatizovaná podpora marketingových činností. - Hölcz, Róbert
Požiadavky na budovanie systému marketingových činností a budovanie marketingovej bázy ako súčasti podnikového manažmentu. Aplikácia projektov ASR pre marketingovú bázu. Vnútorná organizácia informačného systému. Aplikácia prieskumu trhu pre marketingovú bázu.