Datengewinnung auf Märkten mit unzureichenden Informationen am Beispiel von Milchprodukten für den Non-food-Sektor. - Köhler, S.
Získavanie dát prostredníctvom metód primárneho a sekundárneho výskumu. Nedostatočne detailizované údaje sekundárnej štatistiky. V remeselno-technickom odvetví môže mať vysokú vypovedaciu schopnosť patentová analýza. Nákladovo výhodná metóda pre posúdenie nových trhov - skupinové diskusie a produktové testy so spotrebiteľmi.