Merchandising - visual merchandising. - Molnár, C.
Merchandising ako vertikálny marketing. Optimálne podmienky nákupu, kombinácie výberu, umiestenie výrobku a pod. Vizuálny merchandising. Impulzívny nákup v podmienkach širokého sortimentu vystaveného tovaru. Premena obchodných domov vo Švédsku na nákupné centrá.