Ekonomičeskije svjazi meždu respublikami. - Šreder, G.
Tovarová výmena medzi republikami Sovietskeho zväzu v r. 1988-1989 a jej rozsah (85 perc.). Medzirepublikový obchod so spotrebným tovarom. Vysoká závislosť ázijských republík a Zakaukazska od dovozu spotrebného tovaru. Prevaha importu, res. exportu v jednotlivých republikách. Vzájomná závislosť v oblasti energie a surovín.