Smlouva o obchodním zastoupení. 1. - Menšík, K.
V súčasnosti mnohé podniky nerealizujú svoje obchody len prostredníctvom vlastných obchodných útvarov, ale využívajú obchodných zástupcov (dealerov), s ktorými uzatvárajú zmluvy o obchodnom zastúpení. Charakteristika právnej úpravy zmluvy o obchodnom zastúpení podľa Obchodného zákonníka. Povinnosti obchodného zástupcu. Druhy obchodného zastúpenia.