Dôsledky vytvorenia jednotného vnútorného trhu pre členské štáty ES a EZVO. - Kalinová, J.
Analýza dôsledkov vytvorenia spoločného trhu, vypracovaná kolektívom expertov pod vedením Paola Cecchiniho. Špecializácia krajiny podľa komparatívnych výhod a špecializácia determinovaná úsporami z rozsahu výroby - porovnanie. Účinky vytvorenia vnútorného trhu na členské štáty Ekonomického združenia voľného obchodu.