How costly is protectionism? - Feenstra, R.C
Náklady na ochranu dovozu. Účinok dovozných kvót na trhu USA. Vplyv ochranárskych opatrení USA na svetové ceny. Ročné náklady na ochranu dovozu. Vplyv ochranárskych opatrení na úroveň zahraničných investícií. GATT. Bilateralizmus alebo multilateralizmus.