O strategii razvitija vnešneekonomičeskoj dejatel'nosti i mechanizme jeje realizacii v 1992-1993 godach. - Aven, P.
Správa predložená ministrom zahranično-ekonomickej činnosti RF na kolégiu vlády v máji 1992. Obsah správy: Strategické ciele zahraničnej ekonomickej politiky. Objektívne podmienky a problémy realizácie novej stratégie zahraničnej ekonomickej činnosti. Realizácia stratégie rozvoja tejto činnosti. Program zmien mechanizmu zahranično-ekonomickej činnosti.