Repercusiones previsibles del mercado único europeo en América Latina y el Caribe. - Guerra-Borges, A.
Analýza zahranično-obchodných vzťahov a obchodnej výmeny medzi Latinskou Amerikou a ES 1980-91 v porovnaní s USA a Japonskom - komoditná štruktúra. Charakter štruktúrnych zmien a súčasné tendencie vzájomnej obchodnej výmeny. Analýza vplyvu vytvorenia spoločného trhu ES na budúce zahranično-obchodné vzťahy LA s Európou.