Eksportnyj kontrol' vo vnešneekonomičeskich svjazach Rossii. - Presnjakov, Viktor Jur'jevič
Problémy medzinárodnej špecializácie Ruska a ich súvis s otázkou konverzie. Otázka predaja špičkových technológií z niektorých oblastí a potreba ich dovozu. Princípy a úlohy exportnej kontroly v Rusku. Nové podmienky konkurenčného boja v nových tendenciách vzťahu rozvinutých priemyslových krajín a "tretieho sveta".