Factoring: Eliminace vývozních rizik. - Marek, Petr
Riziká spojené s vývozom. Metódy zabezpečovania obchodných rizík vývozu. Využívanie vývozného factoringu (predaj pohľadávky za vyvezený tovar špecializovanej spoločnosti - faktorovi). Prínosy factoringu pre vývozcu. Zovšeobecnenie praktických skúseností.