Liberalizacija importa v Brazilii. - Bunegina, I.
Spomalenie tempa ekonomického rastu v Brazílii 80. rokov. Nový ekonomický program Brazílie v 90. rokoch (privatizácia, liberalizácia importu, ..). Reformy colných taríf a program ich znižovania na hlavné druhy tovaru. Rušenie netarifných bariér. Podmienky pre export do Brazílie.