Metody oceny ryzyka finansowego kraju dluzniczego. - Czubek, H.S
Historicko-metodologický náčrt poľského problému zadlženosti. Metodické aspekty množstevného prístupu. Diskriminačná a logitová analýza. Použiteľné uplatnenie. Uplatnenie v praxi. Metódy country risk analysis.