Splata zadluzenia zagranicznego gospodarki. Zadanie minimalno-czasowe. - Stanek, K.
Cieľom tohto článku je preskúmať, ako pripraviť dostatočne podmienky na splácanie dlhov v konečnom časovom období a ako zistiť, či existuje, prípadne, aký je najkratší čas splatenia dlhu vrátane úrokov. Proces najrýchlejšieho splatenia zahraničného dlhu. Príklady výpočtov podľa poľských poznatkov.