Vytváranie podmienok pre vstup zahraničných investícií do tuzemskej ekonomiky. - Olšovský, J.
Kritériá pre zahraničné priame investície a porovnanie 5 východoeurópskych krajín (Bulharsko, ČSFR, Poľsko, Rumunsko, Maďarsko). Kritériá v oblasti obmedzenia podielu majetkovej účasti na podnikaní, zdaňovacieho práva, stimulácie, prevodu zisku, ochrany investícií, získavania stavebného pozemku.