K problematice evropské monetární unie. - Pavlík, P.
Argumenty v prospech monetárnej únie ES, tak ako ich prezentuje Komisia Európskeho spoločenstva. Náčrt ekonomických princípov hospodárskej a monetárnej únie a hlavných nákladov a prínosov monetárnej únie. Časové a priestorové problémy monetárnej únie. Dopad európskej menovej únie na postsocialistické štáty.