Kapitalismus začíná v bance. Interview s prezidentem Evropské banky pro obnovu a rozvoj (EBOR) Jacquesem Attalim. - Attali, J.
Stanovisko k ekonomickým reformám vo východnej Európe. Hodnotenie hospodárskej situácie v Poľsku a k priebehu realizácie projektov vypracovaných Európskou bankou pre Poľsko. Príčiny investovania Európskej banky na východe. Výsledky úsilia o vytvorenie voľného trhu vo východnej Európe. Vplyv problémov s ratifikáciou Maastrichtskej dohody na hospodársku integráciu.