Učastije stran Central'noj i Vostočnoj Jevropy v MVF i MBRR. - Gorškov, A.
Účasť Juhoslávie v MMF, rozsah jeho podpory Juhoslávii a vklady do organizácie MMF. Vzťahy MMF a Rumunska. Vstup Maďarska do medzinárodného menového fondu, zmeny v jeho rozpočtovej politike a pôžičky od fondu. Realizácia doporučení MMF v Poľsku na stabilizáciu meny. Podmienky MMF na poskytovanie pomoci. Vstup ČSFR, Bulharska a Albánska do MMF.