Import pricing under volatility and misalignments of exchange rates. - Ogawa, E.
Existencia dvoch rozličných pohybov výmenných kurzov v súčasnom systéme pohyblivých výmenných kurzov a ich dôsledky pre relatívne ceny obchodu tovarom a následne pre obchodnú bilanciu - analýza tohto dopadu na dovozné ceny. Náhodilé denné alebo týždenné zmeny výmenných kurzov a dlhodobé zmeny výmenných kurzov. Dopad nevyrovnanosti výmenných kurzov na správanie sa podnikov.