<La> integración centroamericana: logros, restricciones y perspectivas. - Cáceres, L.R
Integrácia v Strednej Amerike ako významný nástroj ekonomického ozdravenia tejto oblasti. Potreba širšieho presadzovania integračných procesov v rozvojových stratégiách, štátnej podpory integračným snahám a právneho zabezpečenia integrácie. Problematika vzdelania v integračnom procese ako fundamentálneho piliera ekonomického rozvoja a rastu. Pozitívne aspekty integrácie.