<La> integración del Magreb a la luz de las experiencias en el Tercer Mundo. - Abdelkader Sid Ahmed
Znovuiniciovanie integračného procesu regiónu Maghreb (Maroko, Alžírsko, Tunisko, Líbya a Mauretánia) a snaha o prehĺbenie integrácie pre ozdravenie ekonomického rozvoja regiónu - vhodné typy integrácie. Analýza možného využitia skúseností tretieho sveta pre integračné procesy regiónu Maghreb. Prekážky Maghrebskému projektu.