Sodružestvo nezavisimych gosudarstv i Vostočnaja Jevropa: perechod na novyje uslovija torgovo-ekonomičeskich otnošenij. 2. - Bass, L.
Spolupráca Ruska na báze kompenzačných dohôd. Spolupráca na deľbe produkcie. Spracovanie surovín v kooperujúcej krajine. Využitie zahraničnej pracovnej sily v Rusku. Výrobná kooperácia. Vedeckotechnická spolupráca. Obchod s licenciami a technológiou. Zahraničná turistika. Pohraničný obchod a zóny voľného obchodu. - Dokonč. z č. 3/1992.