O niektorých otázkach novely Trestného zákona. 3. - Čič, Milan
Záverečná časť konzultácií venovaných osobitnej časti novely Trestného zákona č. 557/1991 Zb., ktorá obsahuje zásadné zmeny a doplnky predchádzajúcej právnej úpravy. Nová úprava krádeže, podvodu, postihu uprednostňovania veriteľa, machinácií pri konkurznom a vyrovnávacom konaní, zneužitia záznamu na nosiči informácií, prevádzky nepoctivých hier, podpory a propagáci hnutí smerujúcich k potlačeniu práv a slobôd občanov.