Smlouva o sdružení podnikatelů. 2. - Nesnídal, Jiří
Pokračovanie výkladu jednotlivých ustanovení občianskeho zákonníka týkajúcich sa zmluvy o združení v aplikácii na podnikateľskú činnosť. Paragrafy 833 až 841.