K volbě organizačně právní formy obchodní společnosti. - Chmela, V.
Pri voľbe organizačno právnej formy obchodnej spoločnosti jestvuje možnosť vybrať si zo štyroch legislatívne upravených foriem: komanditná spoločnosť, verejná obchodná spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným a účastinná spoločnosť. Charakteristika jednotlivých foriem.