Ručení společníka za závazky společnosti. Malé kritické zamyšlení nad 106 Obchodního zákoníku. - Klang, M.
Upozornenie na jedno z úskalí, ktoré obchodný zákonník vniesol do doteraz vžitého chápania zodpovednosti spoločníka za záväzky spoločnosti s ručením obmedzeným.