Řešení obchodních sporů je možné i bez ran pěstí. - Doyle, S.P
Možnosti mimosúdneho riešenia obchodných sporov. Sprostredkovanie a rozhodcovské riadenie (arbitráž). Mimosúdne riešenie sporov v USA. Príčiny obľuby mimosúdneho riešenia sporov v USA. Postup pri rozhodcovskom riadení. Možnosti riešenia pre čs. podnikateľov.