Základy práva životného prostredia. - Klementová, S.
Základné metody činnosti orgánov štátnej správy na Slovensku v oblasti starostlivosti o životné prostredie. Ministerstvo, okresné a obvodné úrady životného prostredia. Vecná pôsobnosť týchto orgánov, jej zákonné vymedzenie a obsah.