Co je EGAP. O úloze exportní garanční a pojišťovací společnosti při podpoře exportu. - Böhm, Arnošt
Charakteristika programu pre podporu exportu, schváleného uznesením vlády ČSFR č. 271/1991. Vznik expertnej garančnej a poisťovacej spoločnosti, dôvody vzniku, a úlohy spoločnosti. Prehľad prvých krokov činnosti EGAP. Problémy rizík, sadzby poistného a spoluúčasti vývozcu.