Kapitalanlagen der Lebensversicherungen im Wandel. - Forst, H.
Novela zákona o poisťovníctve v SRN a rozšírenie možností vkladov. Prvé miesto nemeckých reálnych rendít v Európe a ich porovnanie s britskými. Rozhodujúca úloha majetkových vkladov v aktívach. Strategická a taktická alokácia aktív. Odvodené finančné nástroje. Spolupráca poisťovní s bankami.