Strachovanije techničeskich riskov. - Nikologorskij, N.
Rast významu poisťovania technického rizika v západných krajinách. Platenie poistných platieb. Podmienky poistenia technického rizika u Ingosstrach-u. Objem zodpovednosti. Hodnotenie rizika a tarifikácia. Uzavretie poisťovacej zmluvy. Vzájomný vzťah zmluvných strán pri poistnej udalosti.