Az európai gazdasági régió és szakképzésünk adaptációs változása. - Krisztián, B.
Zmena hospodárskeho systému v Maďarsku a odborné vzdelávanie. Štrukturálne zmeny a nezamestnanosť z hľadiska odborného školstva. Orientácia na trhu a odborná príprava. Nároky na odborné vzdelávanie z hľadiska vstupu do ES. Potreba ústredne riadeného odborného školstva s modernizovanými učebnými plánmi a s orientáciou na budúci rozvoj národného hospodárstva.