Novyje podchody k ekonomičeskoj podgotovke studentov techničeskich VUZOV (koncepcija i primery programm). - Sažina, M.
Prezentácia novej koncepcie ekonomického vzdelania pre vysoké školy technické a nehumanitné fakulty univerzít. Hlavné časti koncepcie: Funkcia ekonomickej prípravy. Smery ekonomickej prípravy. Metodika ekonomickej prípravy. Základy ekonomickej teórie - hlavné časti programu.