Základy práva životného prostredia. - Klementová, S.
Charakteristika interných normatívnych správnych aktov, ktoré zaväzujú subjekty administratívne podriadené orgánu, ktorý takýto akt vydal. Konkrétny príklad opatrení FVŽP k zákonu č. 309/1991 Zb. Individuálne právne akty v oblasti ochrany zložiek životného prostredia.