Sequential decision making: some non-technical applications of dynamic programming. - Norman, J.M
Program Jerwood z r. 1985 na podporu japonsko-britských vzťahov - výmena medzi Sheffieldskou univerzitou a Univerzitou Hitotsubashi. Operačný výskum v oblasti manažmentu, aplikácia vedeckých metód na problematiku manažmentu.